Për ne

xITo computers eshte eshtë dyqan online i specializuar në shitjen e pajisjeve më të fundit të teknologjisë dhe që njëkohësisht janë më të kërkuarat në treg.

Kompania eshte hapur më 2009.

Aktivitetet kryesore:

  • Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara
  • Tregtia me pakicë e pajisjeve audio dhe video në dyqane të specalizuara
  •  Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara
  • Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve
  • Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre
  • Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t.