Na kontaktoni

Titulli:

Emri: xITo Computers sh.p.k
Adresa: Marie Shllkau P.N

Telefon: +383 49 201 544
E-mail: info@xitocomputers.com

jeton-gashi@xitocomputers.com

Orari i punës:

E hënë - e premte: 9.00-15.00 - 15.00-22.00
Të shtunën:10.00 deri Më 21.00 orë
Të dielat dhe gjat festave: e mbyllur

 

Na shkruani: